zenphoto forums » Usage Support

Topic — Add New » Posts Last Poster Freshness
Deleting the .FLV version also deleted the .MP4 version of video. 2 acrylian 1 week
resize watermark 2 acrylian 1 week
v1 4.14: cacheManager buttons in Overview all gone (resolved) 1 MarkRH 2 weeks
Level of album hierarchy 5 imagepet 2 weeks
MP4 and FLV video of same dimension are played differently. 3 MarkRH 3 weeks
Download search result 2 acrylian 1 month
Show face tags 15 thezenman 1 month
error 503 6 acrylian 2 months
SITEMAPS and RSS 8 acrylian 2 months
private subalbums 3 executive 2 months
Changing default home page. 6 acrylian 2 months
question 8 acrylian 2 months
Search separates albums and photos 10 acrylian 2 months
Edit dynamic subalbum 6 acrylian 2 months
Location and Custom data 4 acrylian 3 months
zpBootstrap: Display full image 5 ckatt 3 months
Random Images from Sub-directories 10 steve-r 4 months
Paradigm theme: last/latest images 9 mondeduvelo 4 months
Problem with thumbnails ("broken" thumbnail) 4 acrylian 5 months
Limited amount of users... 4 acrylian 5 months
How can I get the hit counter on the image page? 18 darek_l 6 months
Open fullsize image from thumbnail 2 acrylian 6 months
User rights ob subalbum 3 Midyr 6 months
v1.4.12: Gibberish in Comment RSS feed titles. 2 MarkRH 7 months
502 Bad Gateway 7 tangorn 7 months
Logging remote IP in debug log. 4 acrylian 7 months
MySQL error in "albums" 6 acrylian 7 months
Naming an album. 4 Esef 8 months
General Downloading Questions 5 derRenner 8 months
Option for not using symlink for cache 5 acrylian 8 months

RSS feed for this forum

New Topic in this Forum

You must log in to post.