zenphoto forums » Bug Discussion

Topic — Add New » Posts Last Poster Freshness
apply changes before leaving page when no changes even after clicking apply 4 acrylian 2 months
Google Maps unresponsive on iPhone 2 acrylian 2 months
readable/visible css-file by call up /admin instead /admin.php 2 acrylian 2 months
print_album_menu.php heavy load 3 sbillard 4 months
Sort by rating 2 acrylian 6 months
Data loss in titles, descriptions, etc. 9 acrylian 7 months
Google map dimensions 6 acrylian 7 months
Language incorrect 7 acrylian 7 months
Connection to database not possible if password contains $ 2 acrylian 7 months
Not all thumbnails being displayed 8 acrylian 10 months
zpBase Slideshow not working 7 acrylian 11 months
thumbnails for videos are not shown on album 18 acrylian 11 months
Images/thumbnails not loading / only on refresh 6 dbackman 11 months
Wrong image information (focal length etc) 2 acrylian 11 months
Displaying cached full size images 3 kilroy 11 months
Problem after latest upgrade 5 acrylian 1 year
Full image download opens slideshow view instead 6 Jaanus 1 year
403 Forbidden after save image options in admin panel 3 thommy 1 year
Dynamic albums are blank - bug in zen or bug at user? 7 acrylian 1 year
Content not the same between PC and mobile 3 sheselles 1 year
ZenPhoto and MSQL 5.5.45 problem? 16 acrylian 1 year
Problem with date format and applying title/description 2 acrylian 1 year
Creating subalbums using Firefox and Chrome 4 acrylian 1 year
a long image-description eliminates the OSM-map 9 Eli15 1 year
comma instead of dots in lat/long after serverchange 8 acrylian 1 year
https problem 4 acrylian 1 year
Contact page error 7 acorkhill 1 year
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/vjlsevilla/valspages.com/zp-c 2 fretzl 1 year
Search is not setting the correct order 6 acrylian 1 year
cannot redeclare class Mutex 4 acrylian 2 years

RSS feed for this forum

New Topic in this Forum

You must log in to post.