zenphoto forums » Tags » installation

Topic — Add New » Posts Last Poster Freshness
help with installation information... 7 MarkRH 11 months
Super noob setup 5 acrylian 1 year
database installs, login redirects to 404 8 Bunglegirl 3 years
Zenphoto found no theme scripts 3 anand 3 years
installation problem, setup not saving 2 acrylian 5 years
How to Upgrade without overwriting my changes 8 darkufo 5 years
Help with Installation! Completely new to this. 2 acrylian 5 years
Problem with Aruba and Zenphoto 8 fabiozeb 5 years
PLEASE HELP!!! Disorganised pictures & Comments on image.php 4 chrisn45 6 years
Download Problem 3 Imlah 6 years
Installation problems - please help! 2 acrylian 6 years
Error on Zenphoto Setup 11 shaythai 6 years
default language in the first installation 2 sbillard 6 years
zenpage comes in chinese, can't do installation 5 MoontjeC 6 years
Installation Problem - Blank Page 3 sbillard 6 years
Compiling php with gettext 5 acrylian 6 years
FIRST TIME INSTALL 4 kagutsuchi 6 years
Problems uploading photo as normal user & with log file. 3 sbillard 6 years
Detailed Installation Guide 2 acrylian 6 years
TinyMCE doesn't work with ZenPhoto 1.3.1.2 16 sbillard 6 years
Installation Problem on Win 7 Pro, 64-bit 15 acrylian 6 years
Album link doesn't work 6 acrylian 6 years
Albums or Galleries on main webpage instead of /zenphoto 5 acrylian 6 years
Can not log in as administrator 20 acrylian 6 years
Installation madness 12 sbillard 6 years
Blank 15 sbillard 6 years
Moved ZenPhoto to Root - Gallery Index Link No Longer Works 8 acrylian 6 years
Weird admin code error 3 eww 6 years
After installation start zenphoto get Gallery search 2 acrylian 7 years
Installation troubleshooting not clear - Need help ASAP 3 sbillard 7 years

RSS link for this tag.

Add New Topic

You must log in to post.