zenphoto forums » Tags » setup

Topic — Add New » Posts Last Poster Freshness
Super noob setup 5 acrylian 1 year
setup scripts missing !???? 13 fretzl 5 years
[closed] setup scripts missing 55 sbillard 5 years
setup scripts missing... again 8 acrylian 5 years
setup scripts missing -- two domain names pointing to same place 3 sbillard 5 years
Setup Scripts Missing - o.o 5 sbillard 5 years
Deleting "Administrators table" 7 artbyahm 5 years
a few changes in setup and then poof! a 404 error message 2 sbillard 5 years
https://www Installation problems - please help 5 barrydocks 5 years
Unable to install 10 acrylian 5 years
setup error canoot access users tab 7 fretzl 5 years
Error on Zenphoto Setup 11 shaythai 6 years
zp-config.php 2 sbillard 6 years
zenphoto setup 2 acrylian 6 years
Problems with New Install 4 acrylian 6 years
[closed] redirect 301 no www to www 2 acrylian 6 years
delete setup files 3 sbillard 6 years
Changing FTP password for host w/o having ill effects on zenphoto installation 4 kagutsuchi 6 years
Guidelines for security 5 acrylian 6 years
All pages blank, setup does not complete 6 sbillard 6 years
zp_getFonts + Upload problems 2 kagutsuchi 7 years
probem with permissions? 3 Dr.Bongo 7 years
Fatal error at setup... 5 apply 7 years
Missing .htaccess 8 acrylian 7 years
can't run set up - need php version 4.4.8 but I do not know anything about that. 6 kagutsuchi 7 years
PHP setlocale() failed, need help... 6 acrylian 7 years
Setting up subalbums 3 feydakin 7 years
dreamhost install can't connect to database 9 nicolai 7 years
Help! 404 "Not Found" when trying to install Zenphoto 5 mrmerlot 7 years
mbstring to UTF-8 9 Laurent 7 years

RSS link for this tag.

Add New Topic

You must log in to post.