zenphoto forums » Bug Discussion

having issues with"crop thumbnails" option

(7 posts)
  1. amyg

    Senior
    Joined: Jul '07
    Posts: 62

    Hello all,
    The latest update is amazing -great work!

    I'm having an issue in the theme options - I'm able to deselect "crop thumbnails" - but as soon as I hit "save" it's re-checked - and my thumbs are cropped (even after purging the cache)

    (I've tried all the default themes and this happens with all of them)

    Any thoughts?
    Thanks in advance

    Posted 5 years ago #
  2. Zenphoto development team
    sbillard

    Chief Developer
    Joined: May '07
    Posts: 10,379

    I think that there was a problem like this that has been fixed in the nightly builds. Perhaps you could download the nightly and see if it fixes your problem.

    Don't forget to read the Forum rules and usage resources
    Posted 5 years ago #
  3. amyg

    Senior
    Joined: Jul '07
    Posts: 62

    Thanks -I'll try that as soon as I have time.
    In the meantime, I did find that if I cleared the fields for thumbnail width and height, it doesn't crop them...

    Posted 5 years ago #
  4. amyg

    Senior
    Joined: Jul '07
    Posts: 62

    Issue solved with the nightly.
    thankya

    Posted 5 years ago #
  5. macalter

    Contributor
    Joined: Mar '08
    Posts: 630

    Hi,
    just passing through before uploading a new album. Does "3 days ago" mean Sept 11? ( I'm waiting on 13-Sept download, in progress.) Looking forward to seeing the changes since last I updated :)

    Posted 5 years ago #
  6. amyg

    Senior
    Joined: Jul '07
    Posts: 62

    Hi macalter,
    yes - '3 days ago' would have been the 11th.
    I uploaded a nightly from the 13th and the crop issue was solved.

    Posted 5 years ago #
  7. macalter

    Contributor
    Joined: Mar '08
    Posts: 630

    Thanks. Have been out of the loop on ZP so will look for it next time I have a chance.

    Posted 5 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.